VIDEO // Darurile generoase ale lui Renato Usatîi pentru locuitorii din Râșcani!

STAS MIHAILOV

Cei care vin la concertele lui Renato Usatîi s-au obișnuit deja cu generozitatea acestuia. Concertul lui Stas Mihailov care a avut loc duminică la Râșcani nu a fost o excepție pentru tânărul politician, care ca de obicei a făcut daruri pentru localnici.

Primii care s-au bucurat de mărinimia lui Renato Usatâi au fost copiii:

„Am aflat că există o problemă în spitalul rational cu paturile pentru copii, vă anunț că săptămâna aceasta veți avea paturi. Grădinița din Boroșenii noi tot are nevoie de mobilă. O va primi la fel în această săptămână . Gădinița din satul Damașcani are la fel nevoie de scaune, mobilă, etcetera. Copiii le vor primi în această săptămână.”

O altă slăbiciune a lui Renato Usatâi sunt veteranii celui de-al Doilea Război Mondial. De data aceasta, Usatâi le-a dăruit 100 de mii de lei:

„Anul acesta s-au împlinit 70 de ani de la eliberarea Republicii Moldova de sub jugul Fascist. Tot timpul am spus că veteranii celui de-al Doilea Război Mondial trebuie ajutați nu doar la 9 mai, ci permanent, de aceea am decis să le dăruiesc veteranilor din Râșcani 100 de mii de lei.

Pe final, Usatîi le-a promis oamenilor din Râșcani un teren de joacă pentru copii, iar după ce a interpretat piesa Raionî Kvartalî, care, spune el, îl va alunga mai repede pe Filat de la Guvernare, le-a dăruit oamenilor din Râșcani un show cu focuri de artificii fără precedent.

Moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By