Valeriu Streleț îşi varsă nervii pe Facebook

strelet_90321800

foto:publika.md

Scandalul declanşat azi de dezvăluirile făcute de deputatul Veaceslav Ioniţă a creat reacţii foarte emotive în PLDM. După ce Vlad Filat a emis un comunicat în care folosea cuvinte gen “sculă”, liderul fracţiunii PLDM şi-a dat şi el frâu liber emoţiilor pe pagina sa de Facebook, unde l-a numit pe colegul lui de partid “excroc” şi a avertizat că cei care îl atacă pe Filat vor fi “călcaţi pe beregată”.

“Un individ pe care fracţiunea noastră l-a protejat de oprobiul public când a fost implicat în numeroase scandaluri. Un excroc despre care toată societatea ştie că este în solda grupurilor de interese obscure, care au blocat ani de zile importante reforme în domeniul asigurărilor, cel bancar şi cel al pieţii valorilor mobiliare.”, îl descrie deputatul Valeriu Strelet pe colegul său de partid Veaceslav Ioniţă.

“Roagă-te Domnului să-ţi dea puterea de a-ţi conştientiza rătăcirea, cât şi înţelepciunea (dacă mai e posibil acest miracol, dar toate sunt în puterea Lui!) de a pricepe că cei care bat în Vlad Filat au fost călcaţi nu doar pe bătătură, dar şi pe beregată”, mai scrie Valeriu Strelet.

Reamintim că astăzi, preşedintele Comisiei Economie, Buget şi Finanţe, deputatul PLDM Veaceslav Ioniţă, ‎a făcut mai multe dezvăluiri în legatură cu implicarea lui Vlad Filat, liderul PLDM, într-o schemă de spălare de bani de la Banca de Economii. Ioniţă a prezentat în acest sens mai multe dovezi, pe care a declarat că le va prezenta organelor de anchetă din ţară şi străinatate pentru a demara investigaţiile de rigoare.

 

sursa:hotnews.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By