URMĂREȘTE LIVE conferința de presă susținută de Vladimir Voronin

Voronin-3

Conferința de presă va începe la ora 11.00.

UPDATE: Vladimir Voroniun critică guvernarea pentru nereușitele sale. Liderul PCRM susține că unica soluție este aderarea la Uniunea Vamală. ”Rusia a fost mereu garantul statalității moldovenești. Actuala guvernare are ori prieteni, ori dușmani, dar nu interese ale statului. Coaliția nu propune niciun fel de programe pentru dezvoltarea țării. Schemele de corupție au dus la distrugerea instituțiilor statului”, a spus Voronin.

Președintele PCRM a menționat că partidul său propune un program de depășire a crizei profunde din țară și că PCRM este mereu deschis pentru dezbateri publice.

Voronin a menționat că programul partidului urmează a fi definitivat la 1 octombrie când va avea loc plenul Comitetului Central al formațiunii. De asemenea, la 1 octombrie PCRM va avea și lista electorală care urmează a fi adoptată în cadrul ședinței.

Cât privește formarea unei Coaliții, liderul comuniștilor a declarat că nu vor forma coaliție, pentru că ”nu există înțelegeri în Coaliție, numai bârfe, numai scandaluri”.

”Cinstit aș vrea ca mai bine Roșca să intre în Parlament decât Ghimpu sau ceilalți liberali-reformatori, alde Hadârcă, ai cu cine vorbi. Nu facem noi coaliție. Să vedem cum se vor uni ceilalți. Noi ne pornim în această campanie pentru majoritate. Nu mai puțin de 60 de mandate, nici nu se discută, orice rezultat mai jos de 50 de mandate este pierdere pentru noi”, a spus Voronin.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By