UPDATE // Un microbuz de pe ruta 166, LOVIT ÎN PLIN de un camion. Opt pasageri, RĂNIȚI (FOTO/VIDEO)

microbuz4

Accidentul s-a produs în această dimineață, în jurul orei 8:30, pe strada Milescu Spătaru din sectorul Ciocana al capitalei. Un microbuz de pe linia 166, care a oprit pentru a lua un pasager, a fost lovit de un camion. În urma impactului puternic, șapte persoane aflate în maxi-taxi au fost grav rănite, printre care un copil. Acesta se afla pe bancheta din spate și a suferit fracturi la ambele picioare. Alți doi pasageri, au fost internați în secția de reanimare.

„Un pacient a fost internat cu fractură a gambei, alţi patru pasageri au suferit comoţii cerebrale şi un pasager a primit o contuzie a cutiei toracice. Copilul a fost transportat la spitalul Ion Dumeniuc. La moment starea generală a pacienţilor este satisfăcătoare”, a spus şeful secţiei internare a Spitalului de Urgenţă, Roman Pupez pentru Publika TV.

UPDATE: Către amiază la Departamentul Medicină de Urgență s-a mai adresat o persoană, a noua la număr, cu plăgi în regiunea frontală şi traume la picior, căruia i s-a acordat servicii medicale urgente.

UPDATE: Doi minori de 6 şi 9 ani (fraţi) cu fracturi deschise la aparatul locomotor sunt internaţi în secţia Ortopedie şi traumatologie a SCM „Valentin Ignatenco” şi 2 adulţi internați la Urgență cu traume cranio-cerebrale, contuzii ale cutiei toracice şi fracturi la glezne.

Șoferul vinovat de producerea accidentului riscă amendă sau închisoare de la 3 la 7 ani.

accident2

1

2

3

4

6

7

8

9

10

11
microbuz3

microbuz4

microbuz7

imagini foto – video: dse.md / facebook.com

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By