Un autoturism de LUX, furat în Italia, a fost GĂSIT în Chișinău. Ce explicații are șoferul acestuia

range rover

Un autoturism Range Rover Evogue, în valoare de 30.000 de euro, a fost indisponibilizat de ofițerii de investigații din cadrul Departamentului Poliției de Frontieră, deoarece figura în baza de date Interpol ca fiind sustras din Italia. Șoferul autoturismului furat s-a dovedit a fi un moldovean în vârstă de 26 ani.

range range2

La data de 3 septembrie, în baza unor informații operative, polițiștii de frontieră au întreprins un complex de măsuri speciale de investigaţie în raza municipiului Chișinău. Astfel, pe strada Decebal a fost oprit în trafic un autoturism, de model Range Rover Evogue, fabricat în 2013 și înmatriculat în Italia. În cadrul controlului realizat asupra mașinii și documentelor prezentate, ofițerii de investigații au constatat că este autoturismul căutat de autoritățile italiene, semnalat în baza de date Interpol ca fiind furat la sfârșitul lunii august curente.

Bărbatul a relatat polițiștilor de frontieră că a luat mașina din Italia doar cu scop de folosință, fără să știe că aceasta este furată. Autoturismul a fost reținut pe perioada anchetei.

Totodată, despre cele depistate au fost anunțate structurile competente din Italia, care vor verifica atribuția moldoveanului la cazul dat.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By