ULTIMĂ ORĂ // Decizie INOPINATĂ a lui Putin! A ordonat verificarea pregătirii de luptă a departamentelor și regiunilor

soigu

Comandantul Suprem al Forțelor Armate ale Federației Ruse, Vladimir Putin, a ordonat verificarea nivelului de pregătire pentru luptă a mai multor departamente de infrastructură și regiuni din Extremul Orient. Anunțul a fost făcut de ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu.

Anterior, șeful statului a ordonat verificarea pregătirii de luptă a trupelor Districtului Militar Estic. Astfel, președintele Vladimir Putin a ordonat Ministerului rus al Apărării ca, în colaborare cu Direcția de programe speciale, să desfășoare în perioada 11-18 septembrie inspecții la ministerele Industriei și Comerțului, Comunicațiilor, Transporturilor, Presei și Tipărituri, Aviației, Căilor Ferate, Flotei fluviale și la toate organizațiile subordonate acestora. Totodată, vor fi verificate administrațiile regionale din Zabaikalie, Amur, Primorie, Habarovsk, Kamceatka și Sahalin cu privire la ‘capacitatea de a îndeplini sarcini în condiții de război’.

În conformitate cu ordinul prezidențial, joi, începând cu 10.00 (ora Moscovei), trupele aeropurtate din Districtul militar Est, precum și toate unitățile militare ce staționează aici au fost plasate în stare de alertă maximă.

Serghei Șoigu a cerut perfecționarea unităților speciale, acoperirea traseelor trupelor și transferul de nave civile Marinei ruse.

Aceste inspecții inopinate, fără o înștiințare prealabilă, se desfășoară în contextul înrăutățirii bruște a situației internaționale ca urmare a crizei din Ucraina și a crizei dintre Rusia și Occident.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By