Trei bărbați din capitală au fost încătușați de poliție pentru trafic de droguri (VIDEO)

foto_125

O grupare criminală în componenţă a trei membri, specializată în comercializarea substanţelor narcotice în proporţii deosebit de mari, a fost destructurată de către angajaţii poliției din mun. Chişinău de comun acord cu BPDS “Fulger” a IGP şi Procuratura sectorului Râşcani. Indivizii s-au dovedit a fi cu vârstele cuprinse între 32 şi 37 de ani, domiciliaţi în capitală. Unul din ei anterior şi-a ispăşit pedeapsa în puşcărie timp de 8 ani pentru furturi.

Forţele de ordine au investigat şi au documentat activitatea criminală a bănuiţilor timp de o lună, fiind acumulate probe concludente în contextul comercializării drogurilor pe teritoriul capitalei.

Astfel, au fost întreprinse un şir de acţiuni speciale de investigaţii autorizate, în cadrul cărora au fost procurate substanţe narcotice de la figuranţi, fiind transmise, sub controlul ofiţerilor de poliţie, mijloace financiare marcate.

Ulterior, în cadrul percheziţiilor autorizate la domiciliile suspecților, poliţiştii au depistat doze de droguri pregătite pentru comercializare, substanţe sub formă de praf, asemănătoare “heroinei”.

E de menţionat că, la solicitarea forţelor de ordine de a preda benevol substanţele narcotice, ascunse în locuinţe, indivizii au negat cu vehemenţă despre implicarea lor în traficul cu droguri.

Pacheţelele depistate de poliţie au fost sigilate şi expediate în laboratorul criminalistic pentru expertizări.

În prezent, bănuiții sunt cercetaţi penal în stare de arest pentru circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare săvîrşite în proporţii mari. Respectiv, ei sunt pasibili de o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 pînă la 7 ani, iar investigaţiile poliţiei continuă în vederea stabilirii altor complici, precum şi originea drogurilor ce erau puse în circulaţie.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By