23.3 C
Chișinău
Thursday, July 29, 2021

TELEFONUL DIN SICRIUL DE STEJAR

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Filat, chiar dacă nu își dă seama, se află într-un sicriu. Și capacul i-a fost pus. Acum i se bat doar cuiele.

Falsa impresie că este viu, îi este creată de faptul că atunci când îl băgau în sicriu i-au lăsat și telefonul mobil de la care mai sună și mai dă ordine uneori.

De acolo dintre patru scânduri i-a ordonat lui Efrim să nu-l înregistreze pe Usatîi. Tot de acolo, prin sms trimite fragmente de comunicate de presă plasate ulterior pe site-ul PLDM ca răspuns la acuzațiile lui Ioniță.

Tot dintre acele patru scânduri de stejar, Filat vorbește cu bunul său prieten Shor. El îi mai răspunde la telefon. Doar pentru că au făcut împreună cele mai mari mașinații din ultimul deceniu.

Astăzi sicriul cu trupul însuflețit a fost dus de un avion spre Angela Merkel, care a obținut prin rotație dreptul de a bate ultimul cui. Deh, așa-s masonii… Un pic mai stranii. Au obiceiurile lor.

În fine, la întoarcere sicriul urmează a fi înhumat, iar procesiunea va fi condusă, la ordinul occidentului de Leancă. Filat va mai rămâne viu o perioadă. Exact cât va ține bateria telefonului uitat în sicriu.

Ce se va întâmpla însă când telefonul se va descărca ? Pe la începutul lui decembrie, de exemplu…

…la primăvară se va dezmorți, iar viermii își vor termina opera și vor fi plecați demult de pe osemintele politicianului Vlad Filat. Abia atunci, cel mai probabil, scheletul va fi dezgropat și trimis la reabilitare … în Pușcărie.

Gabriel Călin,
pentru Moldova24

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img