3 C
Chișinău
Saturday, April 17, 2021

SUPERPOPA! Vezi ce face un preot când nu ţine slujbe

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Un canadian de 51 de ani a fost numit cel mai puternic preot din lume. Reverendul Kevin Fast, care susţine că a fost înzestrat de Dumnezeu cu o forţă incredibilă, trage cu uşurinţă după el camioane şi avioane şi poate să ridice sute de kilograme.

Când nu oficiază nunţi, nu are botezuri sau nu ţine slujbe la biserica luterană Sf. Paul din Canada, unde activează de 22 de ani, Kevin Fast îşi adaugă în palmares mai multe recorduri, pentru care şi-a câştigat oficial şi numele de “cel mai puternic preot din lume”.

9-preot-2_522845b7d3

Astfel, printre isprăvile reverendului canadian, consemnate în Cartea Recordurilor, se numără tractarea unui avion de 189 de tone, tractarea cu un singur braţ a celui mai greu camion, tractarea pe o distanţă de 30 de metri a celui mai greu vehicul şi a unei maşini de pompieri şi ridicarea a 500 de kilograme, cu umerii, pentru cea mai lungă perioadă de timp.

Kevin Fast a făcut în ultimii ani o adevărată pasiune din a-şi testa puterile în cele mai ciudate moduri, care l-au făcut rapid celebru în întreaga lume, scrie libertatea.

moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img