Sturza despre conflictul Filat-Leancă și bloggerul pus să-l atace pe premier

sturza

Fostul premier Ion Sturza a postat astăzi un text pe Facebook în care își exprimă îngrijorarea față de conflictul tot mai evident dintre Filat și Leancă, dar și despre felul în care este folosit un blogger (n.r. – Bogdan Țârdea) în acest conflict.

„Remarc cu tristețe că în ultimul timp doi lideri marcanți ai PLDM au deschis o dispută în spațiul public. Unul – la un post respectabil de radio, altul – prin intermediul unui cunoscut blogger. Frustrează poziționarea lor acum, la început de campanie electorală. Nu intenționez să dau sfaturi, dar, pentru cauza comună, ar fi bine să lase la o parte orgoliile și ambițiile. Mai ales că „bleanda” bloggerului este una deplasată și răutăcioasă.”, a scris Sturza.

Bloggerul la care Sturza face referire că ar lansa în numele lui Filat atacuri la adresa lui Leancă, este Bogdan Țârdea, care singur s-a desconspirat printr-un comentariu pe care l-a făcut la postarea cunoscutului om de afaceri, în care îl atacă pe acesta. „Mai documentați-vă, parcă păreați serios o vreme… eu scriu ce cred”, a replicat Țârdea. El a revenit după câteva minute cu încă o replică – „comentariile domnului Sturza par mult mai răutăcioase și mai deplasate decât ale bloggerului vizat”. Replicile lui Țârdea au stârnit critici din partea celorlalți participanți la discuție, însă autorul postării l-a ignorat.

Reamintim că astăzi bloggerul Bogdan Țârdea a postat un text în care lansa atacuri dure la adresa lui Iurie Leancă, pe care îl acuză că e vinovat de ceea ce s-a întâmplat la BEM și Aeroport. De asemenea, Țârdea critică și tandemul Corman-Leancă, pe care îl consideră ca fiind cel în care s-au făcut cele mai mari hoții în Moldova. Țârdea a avut însă despre Filat doar cuvinte de laudă și l-a prezentat ca fiind victimă în războiul cu Iurie Leancă.

Autor: Ion Vasilos

You may also like

Comments are closed.

By