ȘOCANT // Teroriștii din Republica Populară Donețk au pus în aplicare legea ”PEDEPSA CU MOARTEA”. Au ÎMPUȘCAT o bătrână în plină stradă

RPD

Potrivit mass-media din Ucraina, separatiștii pro-ruși din Republica Populară Donețk au împușcat o bătrână în orașul Iasinovataia chiar în stradă. Incidentul a avut loc sâmbăta trecută, notează site-ul local 62.ua, citat de censor.net, cu referire la un martor.

Aceeași sursă scrie că tragedia s-a produs după ce femeia, de aproximativ 70 de ani, a ieșit cu două genți dintr-un magazin de produse de uz casnic din oraș, lăsat fără supraveghere și care fusese jefuit în repetate rânduri.

La ieșire din magazin, bătrâna a fost oprită de o ”patrulă RPD” care i-ar fi cerut să arate ce are în sacoșe. Aceștia ar fi găsit cîteva cutii cu rujuri și creme, fapt pentru care teroriștii au învinuit-o de jaf și, conform, noului ”Cod Penal”, această infracțiune cade sub incidența legii ”pedeapsă cu moartea”.

Potrivit martorului, sentința a fost executată pe stradă, în fața trecătorilor.

Amintim că pe 18 august, ”Republica Populară Donețk” a adoptat propriul “Cod Penal” care prevede ”pedeapsa cu moartea” pentru infracțiuni deosebit de grave.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By