SCANDAL RUȘINOS // Lovitură puternică pentru PLDM (VIDEO)

Rotaru

Scandal monstru pe facebook. După ce a fost provocat de MAI (minister controlat de PLDM) care a publicat prin intermediul unor persoane docile partidului o poză în care se vede cum Renato Usatîi conduce fără centură, fumând și vorbind la telefon, liderul PaRus le-a dat riposta celor din PLDM.

Inițial pe facebook a apărut poza de mai jos, care a început să fie distribuită masiv de către comentatorii de staff ai PLDM-ului, lucru care înseamnă de fapt că apariția nu este deloc întâmplătoare și face parte dintr-o campanie de denigrare a liderului PaRUs, campanie orchestrată de către dușmanul său politic – Vlad Filat. Faptul că poza este făcută cu ajutorul camerelor de supraveghere instalate de poliție, demonstrează din plin că și MAI-ul este implicat în campania de denigrare, pentru că anume Ministerul de Interne este cel care a oferit poza.

rols

Reacția lui Usatîi nu s-a lăsat așteptată prea mult timp. Acesta a contraatacat dur postând un filmuleț video în care Președintele Raionului Criuleni doarme în stare de ebrietate avansată pe scaunele din Cocos. Este vorba despre Vitalie Rotaru, cel care cu o săptămână în urmă a devenit subiect de știre, tremurând de mahmureală. Filmulețul a fost filmat cu o zi înainte de inaugurarea monumentului lui Ștefan cel Mare de la Criuleni.

Video-ul postat de Renato Usatîi, drept răspuns la provocarea MAI-ului lui Filat, demonstrează cu vârf și îndesat motivul din care tremurau și hainele pe Vitalie Rotaru:

Contactat de Moldova24, Usatîi a recunoscut că anume el era la volanul automobilului său și că își dă seama că nu este bine ca un politician să încalce regulile de circulație. Totodată acesta susține că asta e floare la ureche pe lângă ceea ce își permit să facă șefii din PLDM.

„Pe poza cu mine este scris de peledemiști că eu voi conduce așa țara, însă asta spun acei care conduc țara așa cum o face Vitalie Rotari, președintele raionului Criuleni din partea PLDM. În cazul în care va continua denigrarea mea, următoarele filmulețe video și înregistrările audio vor fi despre Vlad Filat”

You may also like

Comments are closed.

By