Rusia CONFIRMĂ! Noua armă strategică a Kremlinului EXISTĂ. Putin se ocupă PERSONAL de antrenarea echipei

delfin

Rusia a confirmat ieri că a capturat echipa de delfini-spion a Ucrainei, iar preşedintele Vladimir Putin se ocupă personal de antrenarea acestora.

Ministerul rus al Apărării a preluat controlul complet al Oceanariumului de Stat din Crimeea, unde se desfăşoară un complex program de antrenament al delfinilor de luptă pentru misiuni militare din lume.

Confirmarea a fost făcută recent de guvernatorul din Sevastopol, Serghei Meniailo, care a precizat că jurisdicţia asupra acestei baze a fost transferată complet către Ministerul Apărării din Rusia. Mai mult, Moscova a precizat că delfinii fac parte acum din armata rusă şi că se ocupă de ei chiar preşedintele Vladimir Putin.

putin delfin

În programul care datează din anii ’60, sunt implicaţi cel puţin 13 delfini şi numeroase foci. Mamiferele sunt antrenate să care bombe, să găsească şi chiar să planteze mine, să atace nave ostile şi chiar şi scufundători inamici, pe care îi atacă cu cuţite şi pistoale pe care le au fixate pe cap.

Astfel, în contextul crizei din Ucraina, NATO are constant patrule în Marea Neagră, ceea ce înseamnă că se tem că Putin ar putea să folosească delfini în operaţiuni maritime subacvatice împotriva Occidentului. Peninsula Crimeea a fost anexată de Rusia în luna martie, după ce populaţia a participat la un referendum organizat sub protecţia trupelor ruse.

sursa: libertatea.ro

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By