REACȚIE DURĂ A LUI USATÎI: Filat este un paranoic, un țigan „конченый” ! Mi-a ucis astăzi cel de-al doilea copil (VIDEO)

usatii

După ce ministrul Justiției, Oleg Efrim a declarat astăzi că PaRus nu va participa la alegeri, Renato Usatîi a reacționat organizând o conferință de presă. În cadrul acesteia, politicianul a adus acuzații dure la adresa lui Efrim, dar și al șefului de Partid al acestuia – Vlad Filat.

Potrivit lui Renato Usatîi, anume Filat a dat ordin ca PaRus să nu fie admis la alegeri:

Se cunoștea de vineri. Într-un cerc restrâns, de 9 persoane, Filat decidea cine să fie înregistrat și cine nu.„, a declarat Usatîi în fața presei. „Nu mă așteptam ca să procedeze atât de cinic !”

Totodată Usatîi susține că mai există un complice în executarea comenzii politice de neînregistrare a partidului. Este vorba de Gheorghe Cavcaliuc, șeful Direcției Operațiuni Speciale:

În timpul Congresului pe 23 august, Cavcaliuc i-a dat cuvântul lui Filat că lui Usatîi nu-i va ieși nimic.

Anume astfel se explică faptul că poliția a ridicat astăzi dosarul de înregistrare al PaRus. Potrivit lui Usatîi, declarațiile lui Efrim care declara că există suspiciuni rezonabile precum că o treime din semnături ar fi false, sunt aberante.

În același context, Usatîi a ținut să precizeze că nu va lăsa ca Filat, cel care a furat Aeroportul și BEM-ul să decidă soarta întregii țării. „Filat și ILan Shor sunt proprietarii Aeroportului Internațional Chișinău, la sfârșitul saptămânii viitoare voi prezenta actele care vor demonstra acest lucru. Filat a devenit paranoic. Nu-i voi permite să decidă soarta lui Renato Usatâi, a BEM-ului, Aeroportului. Promit ca acest parvenit pe nume Filat, acest țigan murdar și puturos care consideră că i se permite orice, că i-a cumpărat pe toți și i-a speriat, acest bastard Cavcaliuc care astăzi, curvărește între Filat și Leancă, turnând informații ba la unul, ba la altul, o să ajungă acolo unde le este locul!”

Usatîi a ținut să calmeze electoratul, transmițându-le următorul mesaj:

„Vom merge la alegeri, vom decide cu care partid politic. Vom ajunge în Parlamnet pentru a nu dezamăgi electoratul. Pe listă ai noștri vor fi majoritatea.”

Totodată Usatîi a ținut să-și ceară scuze de la rromi: „Îmi cer scuze pentru expresie, îi stimez, se știe că Filat e jumate țigan, numai că Filat e un țigan terminat (n.r. original: конченый) Filat mi-a ucis astăzi cel de-al doilea copil, primul a fost Partiul Nostru, astzi Parus
, a mai declarat politicianul creditat cu șanse reale de a accede în viitorul Parlament.

Moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By