Răzbunarea lui șefu! Filat i-a șters lui Ioniță blogul pe care a publicat dovezile despre el

ionita

Președintele Comisiei economie, buget și finanțe Veaceslav Ioniță a devenit istorie pe pagina PLDM-ului. Deputatul a fost șters din toate rubricile în care figura până acum de rând cu colegii săi de partid.

Ieri, numele lui Veaceslav Ioniță încă mai putea fi regăsit în lista deputaților PLDM. Deputatul avea o legătură activă și în rubrica blogurilor liberal-democrate. Astăzi pe pagina oficială a formațiunii, numele lui mai poate fi găsit doar în arhiva electronică partidului.

Indignarea cea mai mare a deputatului este faptul că responsabilii din PLDM i-au blocat definitiv blogul, întrucât acesta avea domen personalizat cu abreviere partinică.

”De duminică după-amiază blogul meu a devenit inactiv. Evident nu că nu mai pot recupera nimic din arhiva postărilor mele mai vechi, dar asta e o problema neînsemnată, se întâmplă lucruri mult mai grave”, ne-a declarat Ioniță, precizând că deja a solicitat unor specialiști lansarea unei alte platforme.

Amintim că pe blogul său, Ioniță a postat în ultima perioadă mai multe documente, probe și argumente care demonstrau scheme frauduloase de delapidare a bugetului de stat, în care ar fi fost implicați fruntașii PLDM, în frunte cu Vlad Filat. Pe același blog, deputatul a publicat probe, potrivit cărora proiectele de lege asumate de Guvern înainte de încheierea sesiunii parlamentare de primăvară, legalizau scheme de fraudare a bugetului cu peste un miliard de lei.

 

sursa: deschide.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By