RĂZBOI TOTAL // Partidul Democrat răspunde la acuzațiile comuniștilor

pd

Partidul Democrat a emis un comunicat de presă prin care dă o replică Partidului Comuniștilor. PCRM a acuzat PD-ul că vrea să falsifice alegerile prin organizarea pe 28 septembrie a alegerilor deschise în rezultatul cărora vor fi desemnați candidații pentru viitoarea listă a partidului la alegerile parlamentare din această toamnă. Vă prezentăm mai jos comunicatul Partidului Democrat:

”Din momentul în care am anunțat lansarea Alegerii deschise a candidaților PDM pentru Parlament, Partidul Democrat s-a așteptat ca unii, cărora le place să dețină monopolul politic, să atace ideea de a le da oamenilor simpli mai multă putere de decizie.

Reacția PCRM e tipică pentru această formațiune bazată pe dictatura internă de partid și de la care au plecat toți cei competenți în formularea mesajelor. Reacția PCRM demonstrează că acest partid a intrat în panică, pentru că mulți dintre foștii lor simpatizanți ar putea participa la alegerile deschise, pe care PDM le organizează în 28 septembrie.

PDM este un partid serios, preocupat de lucruri importante pentru țară. Constatăm însă ceva absolut nepermis: prin aberațiile sale PCRM jignește toți oamenii din Moldova, acuză cetățenii țării că sunt coruptibili, că sunt gata să-și vândă pentru câțiva lei demnitatea, votul și conștiința civică…

Partidul Democrat cere cu fermitate PCRM să-și retragă aceste insinuări, care ofensează fiecare cetățean al Moldovei, și să-și ceară scuze de la oameni, în mod public! Moldovenii vor ști cum să-și apere demnitatea lor de oameni onești, chiar dacă comuniștii nu-și vor lua de seamă.

Partidul Democrat reafirmă că Alegerea deschisă a candidaților PDM pentru Parlament se bazează pe încrederea noastră în colegii din toată țara, în oamenii din Moldova! Anume de aceea noi le dăm cetățenilor oportunitatea de a participa în luarea deciziilor politice! Pentru că, spre deosebire de alții, noi nu ne temem să împărțim puterea politică și înțelegem că numai împreună cu oamenii din această țară, respectând opțiunile lor, vom reuși să creăm condiții mai bune de trai în Republica Moldova!”, se spune în comunicat.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By