RĂSPUNS DUR PENTRU ANA GUȚU : O obială politică. Să-i întoarcă mărgelele lui Ghimpu! (VIDEO)

gutu

După ce a cerut Procuraturii Generale și CNA să intenteze un dosar penal pe numele lui Renato Usatîi pentru că acesta organizează concerte grandioase cu participarea unor staruri scumpe, Ana Guțu s-a ales cu o nouă poreclă – obială politică (n.r. în original: политическая подстилка)

În cadrul emisiunii ПЯТНИЦА, moderată de Anatol Golea la postul RTR, Renato Usatîi a reacționat la demersurile deputatei Liberal Reformatoare și i-a dat riposta. Acesta a sfătuit-o să-și caute de treabă și să-și rezolve problemele pe care le are cu mărgelile dăruite de Mihai Ghimpu, înainte ca aceasta să-l trădeze și să organizeze scindarea din PL.

Obiala politică Ana Guțu face demersuri ca să mi se intenteze dosare penale pentru spălare de bani. Iată Ana Guțu a devenit la noi mare expert în spălare de bani. Lasă mai bine, deocamdată, să se clarifice cu cerceii și mărgelile pe care i le-a dăruit Ghimpu. Pentru că interpelarea pe care a trimis-o Procurorului General, CNA e același lucru cum eu azi aș scrie către Procuratura Generală să intenteze un dosar penal pe numele Anei Guțu pentru că ea nu i-a întors mărgelile lui Mișa Ghimpu
, a declarat Renato Usatâi.

Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By