Primăria INDIGNATĂ că aruncă bani în vânt! Chișinăuienii NU păstrează NIMIC

panouri cilindru

foto arhivă: protv.md

Municipalitatea îndeamnă locuitorii şi oaspeţii Capitalei să utilizeze cu acurateţe bunurile publice, deoarece reparaţia obiectivelor stradale se face din bani publici – surse acumulate din impozitele achitate de cetăţeni. Îndemnul vine după ce a fost înregistrat un nou caz de vandalizare a panourilor cu orarele de circulaţie a troleibuzelor. Incidentul a avut loc duminică, 14 septembrie.

Este vorba despre un banner de tip nou, de formă cilindrică, instalat la staţia de aşteptare a transportului public „Staţia Universitatea de Medicină”.

banner

Potrivit Primăriei, 20 de obiective informative de acest tip au fost amplasate în centrul oraşului acum 5 luni, iar majoritatea lor au fost cel puţin o dată reparate. Costul unui panou informativ de tip cilindru cu orarele de circulaţie a troleibuzelor costă 800 lei.

Până la această dată, în staţiile de aşteptare a transportului public au fost instalate 80% afişaje cu orarele de circulaţie a transportului public, iar restul urmează a fi amplasate până la finele săptămânii curente.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By