Poliția S-A AUTOSESIZAT! Îl CAUTĂ pe șoferul care a LOVIT INTENȚIONAT un tânăr la Odessa

odessa

Inspectoratul General al Poliției s-a autosesizat în privința unor imagini video difuzate de mai multe posturi de televiziune din țară în care un conducător auto la volanul unui automobil de model „BMW”, intenționat, a tamponat un bărbat necunoscut pe o trecere pietonală, după care a părăsit locul accidentului.

Pe cazul dat, Inspectoratul Național de Patrulare a inițiat procedura de identificare a proprietarului mașinii. Pentru a stabili conducătorul mijlocului de transport şi a-l atrage la răspundere, conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost dat în orientare, inclusiv și prin intermediul mijloacelor tehnice de supraveghere a traficului rutier.

Incidentul a avut loc pe 20 septembrie la o trecere pentru pietoni din orașul Odessa. Un șofer care se afla la volanul unui BMW cu numere de înmatriculare moldovenești a lovit intenționat un pieton care trecea pe zebră.

Din imaginile filmate de o cameră de bord, se vede cum șoferul moldovean oprește foarte aproape de trecerea pentru pietoni, în moment ce traversau trei tineri, după care brusc întoarce volanul și-l lovește pe unul dintre aceștia. Tânărul cade la pământ, nemișcat. Amicii săi au încercat să-l oprească pe șoferul moldovean, însă acesta a accelerat fără să dea vreo explicație.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By