Percheziţii la patru cazinouri din capitală (VIDEO)

cazinou

Ofiţerii de investigare a fraudelor economice din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au descins percheziţii autorizate la patru cazinouri de jocuri electronice din capitală. Conform informaţiilor obţinute, directorul întreprinderii în vârstă de 40 ani, care gestiona aceste cazinouri, nu reflecta în evidenţa contabilităţii mijloacele financiare încasate, activând în lipsa autorizaţiilor de funcţionare, precum și fără aparatele de casă şi control.

În vederea documentării obiective a activităţii cazinourilor, ofiţerii de poliţie au solicitat şi implicarea angajaţilor de la Institutul Naţional de Metrologie, care au verificat funcţionalitatea aparatelor de joc. Astfel, au fost depistate grave încălcări de utilizare a acestora. Pe aparate lipseau numerele de identificare şi sigiliile corespunzătoare, respectiv au apărut suspiciuni de modificare neautorizată a datelor electronice. În pofida ilegalităţilor depistate, administratorii n-au putut prezenta nici actele de origine sau provenienţă a aparatelor de joc.

Poliţiştii au ridicat aparatele de joc, mijloacele financiare încasate ilegal, fiind sigilate şi transportate în camera pentru păstrarea probelor delicte. În context, s-au acumulat probe concludente în vederea pornirii unui proces penal în privinţa directorului firmei, pentru practicarea ilegală a activităţii de întreprinzător.Totodată urmează a fi sesizate instituţiile abilitate pentru luare de atitudine pe linia de activitate, Inspectoratul Fiscal de Stat, precum şi Camera de Licenţiere.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By