Nu a venit să-l susțină pe Dodon, a venit pentru IDOLUL SĂU. Cine l-a CONVINS pe Voronin să iasă la concertul PSRM

Invitat în cadrul unei emisiuni de la postul N4, liderul PCRM, Vladimir Voronin a explicat ce a făcut duminică, 14 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale la concertul, organizat de socialiști. Președintele comuniștilor a dat de înțeles că s-a prezentat în centrul capitalei de dragul interpretului rus, Iosif Kobzon, invitat să cânte la manifestația PSRM, și nicidecum pentru a-l susține pe fostul său coleg de partid, Igor Dodon.

”Pe 11 septembrie a fost ziua de naștere a marelui artist, aș spune chiar din întreaga Europă, a lui Iosif Davîdovici Kobzon. În afară de faptul că este un artist stimat și iubit de milioane de cetățeni, indiferent din care țară, este și un cetățean fidel, om foarte serios. Eu îl contactez cu ziua nașterii și când a venit în Chișinău, imediat din Aeroport, ne-am întâlnit împreună la o cafea, pentru că el înainte de concert nu se alimentează. Și în timpul discuțiilor s-a clarificat la invitația cui vine el să cânte. El mă întreabă: ”Vladimir Nicolaevici, nu ești la curent? Se face fără tine, aici?” Și el îmi spune: ”Am o rugăminte, eu te invit la acest concert, ne cunoaștem din anii sovietici”. ” – Iosif Davîdovici, niciun fel de probleme, cu plăcere”. Și am apărut în Piața Marii Adunări Naționale. El s-a salutat cu mine de pe scenă și a spus că eu salut prietenul meu și chiar mi-a dedicat o melodie”, a spus Vladimir Voronin.

Amintim că președintele PCRM, Vladimir Voronin a fost văzut, spre suprinderea tuturor, printre adepții PSRM, care au cerut aderarea la Uniunea Vamală.

voronin concert

foto: realitatea.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By