Noi DEZVĂLUIRI despre furtul de la Banca de Economii

usatii Parus

Renato Usatîi bate alarma în privința situației critice de la Banca de Economii. Acesta susține că din conturile BEM-ului au fost furați toți banii, iar cei care vor avea cel mai mult de suferit vor fi deponenții.

„La Banca de Economii nu a mai rămas niciun ban în cont și nu doar la Banca de Economii, dar acesta este un alt subiect. Acum nu este vorba doar de cele 120 de milioane de lei, ci e vorba de faptul că sunt furați toți banii persoanelor fizice, din aceste bănci. Vă dați seama că ei fac acum tot posibilul să țină sub control situația până în alegerile din toamnă, iar după Anul Nou dacă va fi creată o altă coaliție, mă refer nu la coaliția care există astăzi.

Vă dați seama că, dacă prin februarie-martie se vor prăbuși minimum două – maxium patru bănci din Moldova, Filat o să iasă și o să vă spună că atunci când era el la guvernare sau în coaliție, când a apărut problema la BEM ei au salvat-o, dar cum au venit cei care nu pot conduce țara – Republica Moldova rămâne fără bănci”, a declarat Renato Usatîi, în cadrul unei conferințe de presă.

În opinia sa, oamenii trebuie să cunoască adevărul despre situația de la Banca de Economii, pentru că există riscul ca toți să stea la rând, pentru a-și ridica banii.

„Din punctul meu de vedere ar fi bine ca oamenii să cunoască realitatea acum, pentru că maximum 15% din toți cetățenii vor putea să-și ridice banii, pentru că bani nu există. În baza unei părți din bani Shor și-a cumpărat avioane, iar o altă parte din bani și-a asumat-o Filat. 120 de milioane de lei este o poveste mică din toți banii care au fost furați acolo. În timpul apropiat se va demonstra tot ce spun”, a mai adăugat Usatîi.

sursa: politik.md / foto: newsmoldova.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By