NEBUNIE la Drochia! Nordul țării la picioarele Sofiei Rotaru (FOTO / VIDEO)

rotaru2

Renato Usatîi a oferit un eveniment spectaculos și fără precedent pentru locuitorii din nordul țării. Este vorba despre grandiosul concert în aer liber al celei mai celebre interprete din tot spațiul ex-sovietic –  Sofia Rotaru, care a avut loc în premieră la Drochia.

Sofia Rotaru a fost primită călduros de publicul care a așteptat cu nerăbdare apariția interpretei.

”Bine v-am găsit dragii mei, sunt foarte, foarte bucuroasă să mă aflu în orașul vostru frumos și ospitalier.  Am pregătit pentru voi cele mai îndrăgite melodii, piese noi și moldovenești și hiturile anilor 70 și 80. Vreau ca această seară să rămână pentru mereu în amintirea noastră”,  a declarat Sofia Rotaru în debutul concertului.

Piața din bulevardul Independenței din Drochia s-a umplut până la refuz cu spectatori – peste 50 de mii de oameni din întreg nordul țării au venit să o admire pe Sofia Rotaru.

rotaru drochia

Timp de două ore, interpreta îndrăgită de milioane de oameni i-a delectat pe fanii moldoveni cu cele cu hiturile sale ”de aur”, cît și cu piese noi. Publicul a fost încântat la maximum de prestația interpretei. Spectatorii au scaldat-o într-o ploaie de aplauze și ovații, au cântat împreună cu ea și au chemat-o de trei ori la bis. Sofia Rotaru a spus că va reveni cu mare plăcere la Drochia și i-a mulțumit lui Renato Usatîi pentru invitație.

Într-un mod deosebit publicul i-a mulțumit și lui Renato Usatîi pentru concertul grandios și au scandat timp de câteva minute numele lui.

”Vă mulțumesc foarte mult, voi face tot posibilul ca drumul vieții Dvs să fie presurat cu cele mai frumoase flori”,  i-a spus Renato Usatîi legendarei interprete. ”Sofia Rotaru este prietena noastră și a întregului popor moldovenesc” – a mai adăugat Usatîi de pe scena din Drochia.

rotaruusatii rotaru
Locuitorii din Drochia au rămas încântați atât de concert, cât și de cadourile oferite de Renato Usatîi. Câte un set de 24 de scaune și 12 bănci au primit trei instituții de învățământ din raion – Liceul Teoretic „V.Boiarnițchi”, școala nr.2 și gimnaziul din satul Miciurin. Renato Usatîi i-a bucurat și pe bătrânii din azilul din satul Gribova cu un televizor și o mașină de spălat, iar copii de la grădinița din satul Drochia vor avea în curând un set de jucării Lego. Usatîi nu a uitat nici de veteranii celui de Al Doilea Război Mondial pentru care a oferit 100.000 de lei.

Evenimentul s-a încheiat cu un grandios spectacol de artificii, dedicat împlinirii a 70 de ani de la eliberarea Moldovei de sub ocupația fascistă.

Astăzi la ora 19.30, Sofia Rotaru va susține un concert în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău.

moldova24.info

 

You may also like

Comments are closed.

By