Leancă atacat „organizat” din interiorul PLDM! Cine e în spatele atacului?

image

Premierul Iurie Leancă este ținta unor atacuri din interiorul PLDM, după ce a participat la București, la evenimentul de lansare a premierului Victor Ponta în campania pentru alegerile prezidențiale din România.

Cei care îl atacă pe Leancă, în special pe Facebook, folosesc aceeași teză, ceea ce arată că este o campanie cerută cel mai probabil de Vlad Filat. Mai mult, unii dintre „critici” își varsă supărarea pe presă, care a preluat evenimentul lui Leancă masiv, în timp ce o întâlnire pe care Filat a avut-o cu câțiva tineri care studiază în România a fost mediatizată doar în presa PLDM. Interesant de menționat este și faptul că Vlad Filat a organizat o întâlnire cu câțiva studenți din România exact în ziua în care Leancă se afla la București, ceea ce alimentează zvonurile că liderul PLDM încearcă să-l acopere mediatic pe premier cu orice prilej.

Potrivit unor surse din PLDM, Vlad Filat este extrem de supărat pe relația dintre Leancă și Ponta, o relație care îi afectează proiectul său personal de imagine, cu atât mai mult cu cât cei doi au reușit să finalizeze în ultimele luni mai multe proiecte importante pentru Republica Moldova. În context, reamintim că după vizita lui Victor Ponta la Chișinău, de la sfârșitul lunii august, după ce el împreună cu Iurie Leancă au avut mai multe acțiuni importante, Vlad Filat a mers imediat la București pentru a avea o întâlnire cu Traian Băsescu, o întâlnire fără o tematică specială, pe care comentatorii politici au catalogat-o ca fiind o replică pe care Filat a vrut să i-o dea lui Leancă.

Reamintim că premierul Iurie Leancă și-a anunțat ieri, la București, sprijinul pentru Victor Ponta, declarând că este un om care și-a respectat angajamentele față de Republica Moldova și este un partener de încredere.

Moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By