FLASH // Briefing la MAI pe marginea împușcăturilor de la Durlești

interzis-politia

Inspectoratul General al Poliției invită mass-media la o conferință de presă cu privire la incidentul cu împușcături, produs astăzi, în municipiul Chișinău.

Briefing-ul va avea loc la ora 14.00 și va fi susținut de către şeful Direcției Generale Securitate Publică al IGP, Marin Maxian.

Menționăm că incidentul a avut loc, astăzi, în Durlești. Șapte persoane au fost rănite în urma unor împuşcături, după ce doi şoferi s-au luat la bătaie în plină stradă. Potrivit martorilor, automobilul agresorului ar fi blocat accesul pe o stradă, iar câteva persoane au chemat poliţia spre a evacua vehiculul. Bărbatul ar fi instalat câteva blocuri de beton, iar poliţia a fost chemată pentru a evacua obiectele. Nemulţumit, pensionarul de 64 de ani ar fi scos o armă de vânătoare.

Printre răniţi se numără patru inspectori de patrulare. Informaţia a fost confirmată pentru Publika TV de Grigore Guzun, şeful adjunct al inspectoratului naţional de patrulare.

”Cu puţin timp în urmă am primit patru persoane. Un pacient este în stare gravă, alţi trei sunt în stare de gravitate medie. Este vorba de 2 inspectori şi 2 civili, patru bărbaţi, între 25-50 ani. O persoană civilă are traumatism abdominal”, a menţionat şeful secţiei Internare Spitalul de Urgenţă, Ciprian Gherasim pentru Publika TV.


moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By