FLAGRANT la un autoservice din sectorul Râșcani! Vezi ce au CONFISCAT polițiștii

foto_127

Un bărbat de 38 ani, domiciliat în capitală, a fost deconspirat de către ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai IP Râşcani al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, comercializând medicamente la un autoservice, în lipsa licenţei ce i-ar permite să desfăşoare activitatea farmaceutică.

Potrivit informaţiilor speciale acumulate, individul ar fi introdus prin scheme frauduloase în ţară produse farmaceutice din România, care erau depozitate şi comercializate la un autoservice din sectorul Râşcani al capitalei. El a fost reţinut în flagrant, în timp ce a primit câteva cutii cu medicamente în valoare de peste 25 000 de lei, transportate ilegal de peste hotare. Consumatorii procurau produsele respective doar prin intermediul unor persoane de încredere a suspectului, astfel punându-şi în pericol viaţa şi sănătatea.

Lotul de medicamente a fost sigilat şi ridicat de către poliţişti conform procedurii prevăzute de legislaţia în vigoare. Totodată, sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii în cadrul cărora urmează a fi identificate şi alte persoane implicate în această schemă ilegală.

Deocamdată, bărbatul riscă sancţiune sub formă de amendă în mărime de 3 000 de lei, iar produsele farmaceutice urmează a fi nimicite. Nu este exclus faptul că, barbatul va fi cercetat penal, în condiţiile în care au avut de pătimit persoane din cauza medicamentelor vândute de către acesta.

Acţiunile poliţiei au avut loc în cadrul măsurilor de contrabandă şi combatere a traficului ilicit de mărfuri.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By