DESCINDERI la o brutărie din capitală! Ce au găsit polițiștii este de NECONCEPUT (VIDEO)

foto_126

Ofiţerii de investigare a fraudelor economice din cadrul IP Ciocana al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au descins percheziţii autorizate la o brutărie din capitală. Acţiunile poliţiei au fost desfăşurate în contextul unei cauze penale intentate pentru însuşirea sau utilizarea ilicită a energiei electrice, termice sau a gazelor naturale. Conform primelor informaţii acumulate, factorii de decizie din cadrul firmei ar fi cauzat un prejudiciu S.A. Chişinău-Gaz în sumă de aproximtaiv 100 000 lei.

În urma verificărilor forţele de ordine au ridicat diverse documente contabile, înscrisuri de ciornă precum şi mijloace băneşti neînregistrate, care ar confirma complicitatea administraţiei la însuşirea sau utilizarea frauduloasă a gazelor naturale.

Totodată poliţiştii au depistat condiţii insalubre în secţia de panificaţie, mucegai pe pereţi, gîndaci de bucătărie sau excremente de şoareci, în condiţiile în care autorizaţia veterinar-sanitară a firmei este valabilă. În acest sens, vor fi sesizaţi reprezentanţii instituţiilor de profil pentru luare de atitudine.

Procesul penal de documentare a faptului de însuşire ilegală de gaze naturale este în plină desfăşurare, iar responsabilii din cadrul firmei riscă sancţiuni sub formă de amendă în mărime de la 30 000 lei până la 60 000 lei, sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de 240 de ore.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By