CIOCNIRI în fața Parlamentului de la Kiev

rada

Lângă clădirea Radei Supreme au avut loc ciocniri între poliție și activiștii Sectorului de Dreapta, care au încearcat să pătrundă în clădirea Parlamentului.

După cum informează Russia Today, Parlamentul a fost atacat de 30 de naționaliști. Aceștia au fost împiedicați de aproximativ de 70 de luptători ai Gărzii Naționale.

Anterior, activiștii Sectorului de Dreapta au aruncat în poliție cu ouă. De asemenea, ei au încercat să aducă lângă clădirea Parlamentului un container cu gunoi.

Marți, lângă clădirea Radei Supreme a avut loc un miting al naționaliștilor, care cer adoptarea în a doua lectură a legii privind lustrația în țară. Ei l-au prins pe un deputat și l-au băgat într-un container cu gunoi.

UPDATE: 19.07 Potrivit unian.net, spiritele în fața Radei Supreme s-au calmat, mulțimea se împrăștie, iar pompierii au stins anvelopele aprinse de activiști. Cu toate acestea clădirea Parlamentului este păzită în continuare de milițieni.

Totodată, aceeași sursă informează că un tânăr a avut nevoie de îngrijiri medicale. Martorii spun că este vorba despre un activist al ”Sectorului de Dreapta” care ar fi suferit un traumatism cranio-cerebral. În timpul ciocnirilor, a avut de suferit și o tânără în care s-a aruncat cu o piatră.

rada2


Broadcast live streaming video on Ustream

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By