Chirtoacă NU A DORMIT noaptea trecută ACASĂ. Află pe unde ”a umblat” primarul de Chișinău

Chirtoaca

Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă nu a dormit acasă noaptea trecută. Dezvăluirea a făcut-o însuși primarul după ședința Primăriei de astăzi. Edilul i-a liniștit pe jurnaliști că nu a umblat nicăieri, ci doar a venit la Primărie pentru a semna diferite acte care s-au adunat în ultimele zile, Dorin Chirtoacă fiind implicat în organizarea Congresului Partidului Liberal, din care face parte.

”Astă noapte am fost la Primărie, n-am fost acasă. N-am dormit, am lucrat. Ieri am avut Congresul și câteva zile am fost implicat în pregătirea Congresului, mi-am luat și câteva zile libere de la Primărie. S-au adunat mai multe acte, mai multe lucruri și după Congres, două ore am dormit, după care noaptea la semnat actele și pregătit săptămâna de lucru. Mă scuzați. Nu-i prima dată. Săptămâna mobilității a început foarte mobil pentru primarul general”, a spus Chirtoacă.

Amintim că duminică, 14 septembrie a avut loc cel de-al IV-lea Congres al Partidului Liberal în cadrul căruia a fost aleasă conducerea, statutul și programul partidului. Cu o majoritate de voturi pro, Mihai Ghimpu a fost reales în funcţia de preşedinte al PL.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By