ANATOL ȘALARU: „Leancă divorțează de Filat!”

leanca

Liberalul Anatol Șalaru, a postat pe facebook un comentariu în care susține că vizita la București al premierului Iurie Leancă, în care acesta l-a susținut pe Victor Ponta în lansarea în campania prezidențială, nu înseamnă altceva decât divorțul lui Iurie Leancă de Vlad FILAT. Asta pentru că șeful său de partid, Vlad Filat, ar susține partidul lui Băsescu în prezidențialele din România.

Cuvântarea lui Leancă de la București este de fapt o declarație voalată de divorț și i-a făcut pe unii sa sară în sus de bucurie. Sărmanul Filat, din cauza lui Leancă trebuie să mai tragă o fugă până la Băsescu. Dar de data asta o va face cu mare placere.

În ultimul timp, presa de la Chișinău vehiculează informații potrivit cărora există o ruptură în PLDM,  iar în scurt timp Iurie Leancă ar putea părăsi formațiunea din cauza faptului că ar fi certat cu Vlad Filat. Momentul crucial în conflictul dintre Leancă și filat ar putea fi momentul în care PLDM va trebui să decidă cine va fi „cap de serie” în campania electorală.

Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By