VIDEO // Sofia Rotaru la Cahul

sofia rotaru cahul

Concertul organizat de Renato Usatîi în sudul Moldovei a adunat peste 50 de mii de oameni.

12287_698650913553669_8427731361230497182_n

Niciun interpret nu a fost aşteptat vreodată atât de mult la Cahul precum Sofia Rotaru. Celebra interpretă a susţinut în premieră un concert în aer liber în sudul ţării, datorită lui Renato Usatîi, care a invitat-o personal să cânte în trei oraşe din Moldova.IMG_7586
Din primele clipe ale apariţiei sale pe scenă, publicul i-a demonstrat interpretei că este iubită şi că a fost aşteptată în Moldova. O mare de emoţii, ovaţii, aplauze şi flori – toate au fost pentru Sofia Rotaru.
” O admir pe Sofia Rotaru, este talentată, frumoasă şi mereu tânără. Voi ţine minte toată viaţa acest concert. Mulţumesc lui Renato Usatîi că mi-a dăruit o întâlnire cu interpreta preferată”,- a spus emoţionată o locuitoare din Cahul.
Să o admire pe interpreta îndrăgită au venit şi locuitoriidin Taraclia, Ceadâr-Lunga, Vulcăneşti, Comrat, Cantemir şi chiar Cimişlia. Nu au putut rata ocazia de a vedea şi asculta live pe cea mai celebră interpretă din tot spaţiul ex-sovietic. Piaţa Independenţei din Cahul a fost arhiplină, la concert au venit peste 50 de mii de oameni.IMG_7538
“Sunt pentru prima dată la voi la Cahul şi sunt foarte bucuroasă. Sunteţi cel mai cald şi pozitiv public din lume şi voi cânta pentru voi atât cât veţi dori.”, – a spus Sofia Rotaru în debutul concertului.
Timp de o oră şi jumătate, Sofia Rotaru a încântat publicul din sudul ţării cu ultimele sale hituri, dar şi cu piesele care au consacrat-o cum sunt “Lavanda”, “Hutoreanka”, “Melancolie”, piesă pe care a interpreta-o în duet cu sora sa mai mică Aurica.
“Am cântat cu plăcere pentru voi şi voi aştepta cu nerăbdare următoarea întâlnire cu voi. Renato, promiţi?”, -a întrebat interpreta.
“Promit”, – a spus Renato Usatîi.IMG_7354
Renato Usatîi a mai făcut câteva cadouri raionului Cahul. Episcopia de Cahul şi Comrat va primi una dintre icoanele cu moaştele Sfintei Matrona, aduse de el în Moldova cu binecuvântarea Patriarhului Kiril. Grădiniţei din satul Nicolaevca va avea mobilier nou, iar gimnaziul “Dmitrie Cantemir” – bănci şi scaune noi. Renato Usatîi va oferi suma de bani necesară şi pentru reconstrucţia a trei pavilioane la grădiniţa nr.2 din oraş. Un ajutor de 100.000 de lei au primit şi 43 de veterani ai celui de al Doilea Război Mondial din raion.
Cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la eliberarea Moldovei de sub ocupaţia fascistă la Cahul a fost lansat un grandios spectacol de artificii.
Duminică la ora 19.00, Sofia Rotaru va cânta pentru locuitorii din Drochia, iar luni va susţine un concert la Chişinău, în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

You may also like

Comments are closed.

By