Vladimir Jirinovski cum nu L-AI MAI VĂZUT până acum

jirinovsi

Liderul ultranaţionalist rus Vladimir Jirinovski s-a gândit să dea un exemplu rușilor care susțin că embargoul impus privind importul de produse se va răsfrînge negativ asupra vieții acestora. Liderul LDPR și-a făcut conserve pentru iarnă, potrivit lifenews.ru.

Întregul proces a avut loc în unul din restaurantele din Moscova. Jirinovski a marinat castraveți și roșii pe care le-a primit în dar de la locuitorii din Smolensk. De asemenea, politicianul a pus la borcan și carne de vânat chiar dacă nu mănâncă carne deoarece consideră că este  nesănătoasă.

Deputatul este de părerea că rușii vor putea exista consumând doar produse autohtone, acestea fiind de o calitate superioară.

În timpul pregătirilor pentru iarnă, Jirinovski a vorbit și despre politică. El a spus că se simte iritat de culoarea galbenă și albastră (culorile drapelului Ucrainei) și că ar prefera cromatica Imperiului rus, un tricolor  negru-galben-alb, în locul nuanțelor existente ale drapelului Federației Ruse.

Menționăm că Partidul Liberal Democrat din Rusia a anunțat anterior că pregătește un proiect de lege privind modificarea radicală a drapelului FR.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By