12 C
Chișinău
Saturday, April 17, 2021

Vlad Filat SUPĂRAT că nu mai este băgat în seamă

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

În timp ce producătorii agricoli sunt în panică și așteaptă disperați soluții de la Guvernarea Coaliției Pro Europene, unii liderii politici își arată “mușchii” pe Facebook, în loc să caute soluții pentru rezolvarea concretă a efectelor embargoului.

Un exemplu este liderul PLDM, Vlad Filat, a cărui activitate politică se lămurește la a posta “condamnări” și “luări de poziție” pe Facebook. Azi, ex-premierul a postat o nouă “condamnare” a unor politicieni din Moldova, din cauza cărora s-ar fi ajuns la acestă situație. Filat însă nu-i numește pe nume pe acești politicieni, deși este evident că unul dintre ei este Igor Dodon. Filat își manifestă, tot pe Facebook, mirarea că “forțele politice” nu-l mai bagă în seamă și nu au dat curs apelului său de a condamna impunerea acestui embargou. Liderul PLDM, își dorește ca, la fel cum face el, și celelalte partide să lanseze declarații politice, măcar pe Facebook, dacă se poate (Vezi știrea: Mesajul lui Vlad Filat pentru unii politicieni de la Chișinău: Domnilor, e cinic ceea ce faceţi!).

Vlad Filat pare să nu mai fie conectat la ceea ce se întâmplă în Moldova, din moment ce nu a observat acțiunile pe care le întreprinde Guvernul din care și partidul său face parte și nu a remarcat mai multe declarații politice făcute de politicieni din partidele coaliției, încă înainte ca el să iasă cu “apelul” de a fi condamnat embargoul impus de Rusia.

Politicienii moldoveni demonstrează încă o data că modul lor de a se “solidariza” cu probleme oamenilor se limitează la declarații politice și PR, în timp ce problemele oamenilor rămân nerezolvate.‎

sursa: VoxPublika /autor: Corneliu Gandrabur

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img