Spre deosebire de Filat, Usatîi donează microbuze din bani proprii

image

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a anunțat pe pagina sa de facebook că donează un microbuz echipat special pentru Centrul de reabilitare a copiilor cu dizabilități din Comrat. Usatîi a promis acest microbuz în timpul unui concert organizat în Găgăuzia.

Комратский реабилитационный центр «Фиданжик» для детей с ограниченными возможностями.который обслуживает всю Гагаузию.нуждался много лет в спец авто … Находясь в Германии я его нашел… Через неделю центр его получит… Машина уже в Молдове …

image

image

image

Amintim în același context, că un alt microbuz „donat” în cadrul Festivalului Familiei, unei familii nevoiașe din Băcioi, de către ex-premierul Vlad Filat, a ajuns subiect de scandal, după ce s-a demonstrat că acesta nu fusese achitat de către liderul PLDM.

Despre „fapta de caritate” a liberal-democratului s-a aflat după ce proprietarul unei firme importatoare de mașini s-a adresat la CNA cu o plângere, în care a descris modul în care a fost, practic, deposedat de microbuz, fără ca acesta să-i fi fost achitat.

Ulterior, după ce scandalul a ajuns în presă, mașina a fost plătită de către un ONG, condus de soțul unei consiliere a lui Filat, iar în baza faptei a fost pornit un dosar Penal în care figurează Vlad Filat și Eduard Bănăruc.

Moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By