REVOLTĂTOR // Vezi AICI cum ești mereu PĂCĂLIT la preț în piețele și magazinele din țară (VIDEO)

depozit

Ofiţerii de investigarea fraudelor economice ai IP Ciocana al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinuă au descins percheziţii autorizate la depozitul unui agent economic, specializat în comercializarea produselor de curăţare şi lustruire a mobilei. Acţiunile au avut loc în cadrul unui proces penal de documentare a activităţii firmei, în temeiul bănuielilor rezonabile de contrafacere a produselor cu aplicarea altor mărci comerciale pe flacoanele-spray.

Ca rezultat al verificărilor, poliţiştii au depistat documente contabile ce ar confirma comercializarea produselor contrafăcute pe parcursul a trei ani de zile, ştampile de modificare a termenilor de valabilitate, abţibilduri precum şi peste 500 de flacoane-spray contrafăcute. Factorii de decizie din cadrul firmei n-au putut oferi explicaţii poliţiştilor despre cele depistate în depozit.

În context, au fost ridicate toate probele depistate şi depozitate în camera pentru păstrarea corpurilor delicte, iar în privinţa administraţiei firmei a fost pornită o cauză penală în conformitate cu prevederile art. 361 Confecţionarea, deţinerea, vînzarea sau folosirea documentelor oficiale, a imprimatelor, ştampilelor sau sigiliilor false Codul penal, unde este prevăzută amendă în mărime de la 4 000 la 12 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 5 ani.

Totodată în cadrul cauzei penale se stabileşte complicitatea altor persoane, privind punerea în circulaţie a produselor chimice contrafăcute, cât şi alţi agenţi economici implicaţi în reţeaua de comerţ fraudulos.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By