Renato Usatîi schimbă strategia! Va înregistra UN NOU PARTID și va organiza cel mai GRANDIOS Congres din istoria Moldovei

renato usatii

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi a anunțat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că împreună cu colegii de partid a decis să înregistreze un alt partid. Asta după ce a primit mai multe semnale potrivit cărora Curtea Supremă de Justiție va menține în vigoare decizia Curții de Apel, potrivit căreia Congresul în cadrul căruia a fost aprobată denumirea “Partidul Nostru” s-a desfășurat cu încălcări.

Astfel, după mai multe consultări avute cu reprezentanții misiunilor diplomatice în cadrul cărora europenii au dat asigurări că de data aceasta vor monitoriza îndeaproape procesul și nu vor permite ingerințe și tergiversări în procesul de înregistrare a formațiunii din partea unor forțe politice de la Chișinău, s-a decis organizarea Congresului de constituire al “Partidului lui Renato Usatîi”.

Potrivit lui Usatîi, Congresul va avea loc pe 23 august, în aer liber, la care vor participa 5 mii de persoane. De asemenea, sunt așteptați 50 de mii de invitați. Atmosfera va fi destinsă de cunoscuții interpreți Grigori Leps și Irina Loboda.

Conform legislației, noul partid urmează să fie înregistrat până pe 29 septembrie, în caz contrar liderul Partidului Nostru a anunțat că la alegerile din toamnă va merge într-un bloc electoral numit ”Blocul Renato Usatîi”.

În cadrul conferinței de presă, Usatîi a menționat că mai multe sondaje interne ale PLDM și PD au arătat cifre care permit partidului său să acceadă în viitorul Parlament. Acesta s-a arătat convins că și în cazul blocului electoral va reuși să depașească pragul electoral.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By