PERCHEZIȚII la Direcția Juridică și Direcția Transport public din cadrul Primăriei Chișinău

658x0_primaria

Poliția Capitalei a descins cu două percheziții simultane la Direcția Juridică și Direcția Transport public și căi de comunicație, în cadrul unei cauze penale de neglijență în serviciu în care sunt vizați factori de decizie din ambele subdiviziuni, dar și din cadrul Consiliului municipal Chișinău. Informația a fost comunicată pentru UNIMEDIA de către șeful serviciului de presă şi relaţii publice al Direcţia de Poliţie a mun. Chișinău, Adrian Jovmir.

Potrivit sursei, dosarul penal a fost deschis pe faptul gestionării ineficiente a pasajelor subterane. Mai multe dintre pasaje au fost date în arendă, iar după expirarea termenului, contractele nu au fost prelungite, iar agenții economici au continuat să activeze în lipsa unor restricții legale.

Deocamdată nu sunt comunicate numele persoanelor vizate în această cauză penală sau numărul acestora. Însă, conform legii, persoanele care vor fi găsite vinovate riscă o amendă de până la 10 mii lei sau 2 ani de închisoare, cu interdicția de a ocupa funcții de răspundere de la 2 la 5 ani.

sursa:unimedia.info

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By