O casă din Corlăteni, ÎN FLĂCĂRI! O anexă și trei odăi MISTUITE (FOTO/VIDEO)

corlateni

Pompierii au fost alertați, în această dimineață, în satul Corlăteni, raionul Rîșcani. Un incendiu a izbucnit în jurul orei 04:00 într-o gospodărie dinlocaltate. Vecinii au observat flăcările și au alertat echipele de urgență. Potrivit pompierilor, casa era cuprinsă de flăcări, iar peste puțin timp s-a produs o deflagrație a unei butelii de oxigen, care era depozitată într-o anexă a casei.

Focul a fost stins după o oră, timp în care pompierii au depistat și evacuat încă o butelie de oxigen. Flăcările au distrus anexa casei, unde se aflau buteliile, dar și acoperișul casei, precum și bunurile materiale din 3 odăi ale locuinței. În urma incidentului nimeni nu a avut de suferit.

10

3

4

5

6

7

8

9

Inspectorii supravegherii de stat a măsurilor contra incendiilor urmează să stabilească circumstanțele și cauza incendiului. Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale atenționează despre pericolul depozitării buteliilor cu gaz și oxigen în interiorul locuințelor, pentru a exclude situațiile excepționale.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By