Ministrul Educaţiei, criticat pentru topless pe plajă (FOTO 18+)

l43-stefania-giannini-140109152754-big (1)

Ministrul italian al Educaţiei Stefania Giannini a atras numeroase critici asupra sa, după ce a făcut topless pe plajă. Paparazzii care au surprins-o în această ipostază au publicat imaginile într-un săptămânal local.

Ministrul italian al Educaţiei Stefania Giannini se află în centrul unei dezbateri cu privire la opţiunea de a apărea topless pe plajă, după ce un săptămânal italian a publicat o fotografie cu oficialul în această ipostază, relatează site-ul TheLocal.it.

Fotografia, în care Giannini este surprinsă făcând baie topless, a fost publicată marţi de revista glossy Chi. Între timp, poza a fost preluată de cel mai important cotidian italian, Corriere della Sera, dar şi de alte publicaţii, inclusiv Il Messaggero.

“Ministrul nu intenţionează să comenteze”, a declarat Angelo di Silvio, un purtător de cuvânt al lui Giannini pentru The Local. El nu a spus nici dacă aceasta intenţionează să dea revista Chi în judecată.

Însă, în loc să dezbată pe tema dreptului lui Giannini la viaţă privată, italienii s-au concentrat asupra faptului dacă ea are dreptul să apară topless, vreodată, atunci când se află în concediu.

“Eu nu am nimic împotriva practicării topless-ului, dar atunci când cineva acceptă un rol instituţional ar fi mai bine să evite acest lucru. Să porţi partea de sus a costumului nu mi se pare deloc un sacrificiu”, a comentat un cititor al Corriere. “Nu este manager privat, avocatul meu ori un chirurg, este ministru al Republicii. N-o s-o vezi pe Merkel topless!”, a adăugat altul. Un cititor consideră opţiunea lui Giannini “provincială şi exhibiţionistă”.

Însă unele persoane i-au sărit în apărare. “Un ministru şi oricine altcineva ar trebui să poată să facă nudism, dar în Italia nu poate de prea mulţi bigoţi!”, a scris un cititor al Corriere. Altul este de părere că scandalul demonstrează lipsa de progres a Italiei şi ascensiunea “neobigotismului”. “Se pare că libertatea care exista în anii ’70 şi ’80 s-a dus”, se lamentează el.

Dezbaterea s-a extins şi pe Twitter, iar acest lucru a fost criticat. “Serios, o femeie topless este (subiect) de ştiri?”, se arată într-un mesaj postat pe site-ul de microblogging.
Topless
sursa: gandul.info
Moldova24.md

You may also like

Comments are closed.

By