Ministerul de Interne a inițiat o ANCHETĂ pe numele unui angajat. DETALII

mai

La  18 august 2014, pe o rețea  de socializare au fost distribuite imagini foto în care o  mașină de model Dacia Logan, cu numere de înmatriculare MAI 1283, a parcat neregulamentar în fața unui bloc de pe strada Alba-Iulia, din capitală.

Inspectoratul General al Poliției (IGP) s-a autosesizat și a inițiat o anchetă internă. Potrivit IGP, șoferul mașinii a fost identificat, pe numele acestuia fiind inițiată o procedură contravențională.

MAI1

”Inspectoratul General al Poliției, salută receptivitatea cetățenilor la descoperirea unor încălcări ale angajaților Poliției şi solicităm  să ne informaţi de fiecare dată când veţi observa şi alte nereguli din partea forțelor de ordine.

Reiterăm,  Inspectoratul General al Poliției tinde spre o autentică democraţie, transparenţă, deschidere, dialog civilizat și nu  va tolera asemenea comportament în rîndul angajaților săi, care confundă abordarea profesionistă cu acţiuni  iresponsabile,  periclitînd  activitatea instituţiei”, se spune într-un comunicat al IGP.

foto:publika.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By