MAI a interzis Partidului “PaRUs” să organizeze un spectacol de artificii antifascist! (VIDEO)

renato

Ideea lui Renato Usatîi de a lansa focuri de artificii cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la eliberarea Moldovei de sub ocupaţia fascistă nu i-a plăcut ministrului de Interne Dorin Recean, care a decis să nu permită organizarea acestuia. Astfel, conducerea Ministerului de Interne a interzis spectacolul de artificii, care a vrut să îl organizeze Renato Usatîi pe 23 august în cadrul Congresului de constituire a formaţiunii politice.

Focurile de artificii urmau a fi lansate la sfârşitul concertului cu Svetlana Loboda şi Grigorii Leps, dedicat evenimentului.

„Vă imaginaţi la ce metode au recurs?! Au ajuns să interzică un spectacol de artificii cu ocazia eliberării Moldovei de sub ocupaţia fascistă”, – a declarat Usatîi în faţa a zeci de mii de oameni care au venit la concert. Este încă o confirmare a faptului că ţara este condusă de nişte ticăloşi”, a spus Renato Usatîi în timpul congresului.

”Când eram mic îi ajutam pe veteranii de război să sape în grădină, iar astăzi când văd că statul a uitat de ei, le ofer ajutor material de fiecare dată când am posibilitatea. Dacă Recean a ajuns să interzică focuri de artificii cu ocazia unei astfel de sărbători atunci el şi cei care au făcut asta sunt nişte ticăloşi. Vă promit că vor alerga cu drapelul Moldovei în mână până la Berlin fără popas”.

Şi pentru că i-a fost interzis spectacolul de artificii, Renato Usatîi a interpretat pentru veterani şi oamenii prezenţi la concert piesa „Ziua Victoriei”.

sursa: ru1.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By