14 C
Chișinău
Friday, April 23, 2021

Filat face pe primul ministru în locul lui Leancă! De data asta de mână cu Formuzal

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Liderul PLDM, Vlad Filat, a efectuat, ieri, o vizită în Găgăuzia, unde s-a interesat de stadiul de implementare a unui proiect, este vorba de spitalul din oraşul Ceadîr-Lunga şi blocul chirurgical din oraşul Comrat, care urmează să fie date în exploatare pînă la finele anului curent, astfel încît peste 130 de mii de locuitori să beneficieze de servicii medicale de calitate, informează Tribuna, site-ul PLDM.

pldm11aug14c3

La eveniment a fost prezent și Ministrul Sănătății, Andrei Usatîi, fiind vorba de un proiect guvernamental. De remarcat că la această acțiune însă nu a fost invitat cel care deține de drept funcția de șef al Guvernului, Iurie Leancă. În schimb, surpriza a fost prezența alături de Vlad Filat a bașcanului Găgăuziei, Mihail Formuzal.

‎Deși chiar recent liderul PLDM a criticat acțiunile politicienilor care lucrează pentru Moscova, împotriva cetățenilor Moldovei, acesta nu a ezitat de această dată să se afișeze braț la braț cu bașcanul Formuzal, cunoscut ca fiind cel prin care Moscova desfășoară acțiunile subversive din Găgăuzia. ‎Gestul lui Filat uimește cu atât mai tare cu cât acesta a cerut public ca partidele să condamne politicienii ca Usatîi, Dodon, Formuzal, dar acum se afișeazăza public cu unul dintre ei.

filat formuzal

filat ciadir lunga 2

filat ciadir lunga 3

filat ciadir lunga

pldm11aug14c6
Toate acestea se întâmplă în perioada când Guvernul caută disperat soluții pentru rezolvarea pagubelor provocate de embargoul impus de Rusia agricultorilor moldoveni, situație generată de politicieni ca Igor Dodon, Renato Usatîi și Mihail Formuzal.

foto: pldm.md

moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img