EL este UCIGAȘUL femeii, găsită într-un apartament din sectorul Ciocana. A DORMIT cu MORTUL pe pat câteva zile (VIDEO)

retinut

Angajaţii poliției din municipiului Chişinău de comun acord cu procurori au reţinut persoana bănuită în cazul femeii ucise, găsită acum trei săptămâni într-un apartament din strada Maria Dragan.

Atunci, forţele de ordine au constatat că victima de 35 ani este originară din oraşul Râbniţa. În versiunea preliminară, pe acest caz, figura proprietarul locuinţei, un tânăr în vârstă de 27 ani. Individul a fost reţinut în seara zilei de 21 august, curent.

Astfel, în cadrul unor ample acţiuni de investigaţii speciale şi de urmărire penală, poliţiştii au stabilit cu certitudine că, victima ar fi fost omorâtă cu un ciocan şi cu un cuţit, în timp ce dormea. Bărbatul s-ar fi aflat împreună cu cadavrul femeii timp de patru zile, după care a părăsit locuința unde a săvîrșit crima. Totodată, el a declarat la poliţie, cu lux de amănunte, circumstanţele producerii crimei. În acest sens, urmează a fi numită şi o expertiză psihiatrică în privinţa acestuia.

În prezent, suspectul se află în custodia poliţiei capitalei şi este cercetat penal pentru omor intenţionat cu deosebită cruzime, precum şi din motive sadice. Dacă i se va demonstra vinovăţia în instanţa de judecată, atunci el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 pînă la 20 de ani sau detenţiune pe viaţă.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By