Donețk // O femeie a fost legată de un pilon din oraș și MALTRATATĂ de separatiștii pro-ruși (FOTO)

640x426

O femeie a cărui identitate nu este cunoscută, dar care se declara patriot al statului ucrainean, a fost legată de un pilon din orașul Donețk. Potrivit censor.net cu referire la The NewYork Times, aceasta ar fi fost ”țintuită” și maltratată de către teroriștii din oraș.

„Militanții au capturat o femeie necunoscută, susținătoare a independenței Ucrainei.  Aceștia au înfășurat-o într-un drapel ucrainean și i-au pus o pancartă cu inscripția: ”Ea ne omoară copiii. Agentul ”ucigașilor””.

Separatiștii pro-ruși susțin că femeia ar fi o spioană care are  scopul de a îndrepta artileria ucraineană asupra lor, menționând că aceasta își merită pedeapsa.
терроризм днр патритот

Potrivit jurnaliștilor, femeia a fost batjocorită și de către trecători care au scuipat-o, i-au tras palme peste față și au aruncat în ea cu roșii.

Activiștii Euromaidan au declarat că femeia pur și simplu s-a apropiat de postul de control al separatiștilor având în mână drapelul Ucrainei.

Potrivit inforesist.org, după ce corespondentul The New York Times l-ar fi sunat pe comandantul teroriștilor pentru a-i comunica despre cele întâmplate, ”mucenița” a fost urcată într-o mașină și dusă într-o direcție necunoscută.

Scena a avut loc pe 24 august, de Ziua Independenței Ucrainei, după ”parada” deținuților ucraineni (soldați ai armatei ucrainene, ținuți ostatici) pe care au organizat-o în oraș militanții Republicii Populare Donețk.

parada

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By