Doi angajați ai Inspectoratului Național de Patrulare au fost AGRESAȚI de doi indivizi

img_1361451_thumbs_320x180_1371481

captură foto: protv.md

Un echipaj de patrulare, aflat ieri, 16 august, în jurul orei 18:30, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Independenței din sectorul Botanica al capitalei, au observat o unitate de transport parcată neregulamentar. Apropiindu-se de automobilul de model Mitsubishi, ca urmare a încălcării depistate, în lipsa șoferului, polițiștii au început procedura de ridicare a plăcilor de înmatriculare.

În scurt timp, după ridicarea numărului, de inspectori s-a apropiat un tînăr agresiv, care s-a prezentat ca proprietar al automobilului de model Mitsubishi, încercînd să smulgă numărul din mâna polițistului. Cel de-al doilea inspector a încercat să calmeze spiritele, însă, pe neaşteptate a fost lovit din spate de un alt individ. Astfel, agresorii au ultragiat și aplicat violență fizică asupra inspectorilor de patrulare. Pentru ai calma pe indivizi, polițiștii au aplicat mijloacele speciale, precum spray-ul lacrimogen, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliției.

Actualmente, toate materialele pe acest caz se află în gestiunea IP Botanica.

De asemenea, Inspectoratul Național de Patrulare a inițiat o cercetare internă pentru a elucida toate circumstanțele incidentului.

imagini video: protv.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By