DESCINDERI la două disco-baruri din Drochia și Bălți

75149950

Angajații Direcției „Nord” ai Inspectoratului Național de Investigații au efectuat, în acest weekend, percheziții în două localuri publice din orașul Drochia și municipiul Bălți, fiind reținuți doi tineri, pentru consum de droguri și comportament agresiv și neadecvat în societate.

Astfel, polițiștii au depistat  în disco-barul din orașul Drochia, mijloace financiare de peste 9 500 de lei, bani care nu au fost trecuți în evidența fiscală.

Totodată, în urma perchezițiilor corporare a paznicilor  localului, au fost depistate peste 3 600 de lei. Banii erau „încasați” de la vizitatorii localului, fără a le elibera bonuri de plată.

La fel, un șir de încălcări  administrative au fost înregistrate de forțele de ordine și într-un local de noapte din municipiul Bălți.  Aici, polițiștii au depistat peste 9 500 de lei, care nu erau trecuți prin evidența fiscală, iar de la administratoarea localului,  de 21 de ani, au fost ridicate 8 500 de lei. Pentru fiecare masă, clienții achitau între 500 și 1 000 de lei.

De asemenea, în ambele localuri activa  cîte un DJ cu aparatura muzicală, în lipsa documentelor confirmative de desfăşurare a activității.

La moment, cazurile sunt cercetate de poliție pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By