11 C
Chișinău
Wednesday, April 14, 2021

COLIZIUNE între două avioane de vânătoare în Italia! A fost descoperit trupul CARBONIZAT al uneia dintre victime

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Corpul neînsuflețit al unui pilot a fost descoperit miercuri, ca urmare a coliziunii produse marți între două avioane de vânătoare Tornado în Italia, în timp ce alți trei militari sunt în continuare dați dispăruți, informează AFP, citată de Agerpres.

‘Aviația militară confirmă că a fost descoperit trupul fără suflare al unui pilot. Pentru moment, nu este posibil de stabilit identitatea lui’, se spune într-un comunicat al aviației militare italiene.

Potrivit mass-media italiene, corpul neînsuflețit, carbonizat, se găsea în fuselajul unuia dintre aparatele de zbor.

Cele două avioane de vânătoare Tornado aveau echipaje formate fiecare din două persoane, un pilot și un navigator, toți patru tineri căpitani de aviație, cu vârste cuprinse între 31 și 36 de ani.

Unul dintre piloți era o femeie, căpitanul Mariangela Valentini, care ar fi împlinit 32 de ani luna viitoare.

Accidentul s-a produs marți după-amiaza în zona Ascoli Piceno, regiunea Marche, în centrul Italiei. Potrivit martorilor oculari, cele două avioane s-au ciocnit în zbor înainte de a se prăbuși.

Întreaga noapte, oameni ai aviației militare italiene, ajutați de forțe de ordine și de protecție civilă, i-au căutat pe cei patru militari. În zori ei au lansat o dronă Predator pentru a facilita căutările.

Cele două avioane Tornado decolaseră de la baza lor din provincia Brescia, în nordul Italiei, pentru un zbor de antrenament în cadrul pregătirilor pentru manevrele NATO prevăzute în toamnă, a precizat aviația militară italiană.

moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img