CAI VERZI PE PEREȚI // Guvernarea între cinism și ironie sau Leancă, între două festivaluri și o gală

filat-leanca-palihovici

Site-ul oficial al Guvernului ne anunță despre prodigioasa activitate a prim-ministrului Leancă, care numai în acest week-end a reușit să fie prezent tocmai la 3 evenimente importante pentru dezvoltarea economică a Republicii Moldova și probabil care vor duce la integrare mai rapidă a țării în UE, dar și la detensionarea relațiilor cu Moscova.

Astfel acesta a dat o nouă dimensiune accelerării procesului de integrare prin participarea la Festivalul Gustar, despre care experții spun că nu a fost nicidecum un pas de PR a lui Leancă, ci doar muncă asiduă în folosul Republicii Moldova. La festivalul strugurelui, Leancă a eliminat practic blocajul exporturilor în Federația Rusă.  La gala Valentinei Naforniță, Leancă a mers să  mediteze în pace asupra pericolului militar care vine din zona transnistreană.

Să mai fi avut timp, hiperactivul Leancă posibil că ajungea și la concertul lui Renato Usatâi, doar că Vlad Filat l-a rugat să-i umple o căldare cu Gheață, cu care să se răcorească după ce s-a înfierbântat ascultând melodia interpretată de Vlad Plahotniuc.

Țara arde, iar unii se scarpină…

 

GABRIEL CĂLIN

You may also like

Comments are closed.

By