5 C
Chișinău
Friday, April 16, 2021

Băuturi alcoolice contrafăcute urmau să ajungă în pieţele din capitală (VIDEO)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

O linie clandestină de contrafacere a băuturilor alcoolice tari a fost deconspirată de către angajații poliției din municipiul Chişinău. Activitatea ilegală era gestionată de un tânăr în vârstă de 29 ani, originar din raionul Hânceşti, care aproviziona cu băuturi contrafăcute pieţele comerciale din capitală, în lipsa certificatelor de calitate şi alte acte necesare.

Poliţiştii l-au reţinut în flagrant delict, în timp ce se deplasa cu automobilul încărcat cu băuturi la o piaţă din sectorul Botanica. Respectiv, au fost ridicate peste 200 litri de alcool în asortiment. Bărbatul a recunoscut că nu are niciun document ce i-ar permite desfăşurarea acestui gen de activitate, precum şi faptul de îmbuteliere a băuturilor într-o locuinţă din strada Fîntînilor.

Ulterior, în urma percheziţiilor autorizate, au fost depistate şi ridicate accesorii de îmbuteliere, precum şi alcool în cantitate de peste 600 litri. Preliminar, s-au înaintat versiunile, privind transportarea alcoolului din regiunea transnistreană, iar în privinţa tânărului, deocamdată, s-a întocmit un proces verbal cu aplicarea amenzii în mărime de 3 000 lei, cu ridicarea produselor până la decizia instanţei de judecată.

moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img