Apelul lui Putin adresat separatiștilor din Ucraina demonstrează că aceștia sunt conduși de la Kremlin

BRITAIN-G8-SUMMIT

Apelul președintelui Vladimir Putin adresat separatiștilor din estul Ucrainei, în care îi îndeamnă pe aceștia să asigure un coridor umanitar pentru militarii ucraineni încercuiți, demonstrează că rebelii proruși sunt conduși direct de la Kremlin, se spune într-un comunicat al centrului informațional al Consiliului pentru Securitate Națională și Apărare al Ucrainei, informează Unian.ua.

”În noaptea de joi spre vineri, 29 august, Putin s-a adresat grupărilor teroriste din estul Ucrainei, aflate sub controlul său. Apelul-indicație adresat de Putin teroriștilor, în vederea înființării unui ”coridor umanitar” pentru retragerea militarilor ucraineni, demonstrează un singur lucru: acești oameni sunt conduși și aflați sub controlul direct al Kremlinului’, se spune în comunicat.

După cum anunțau anterior agențiile de presă, Putin i-a îndemnat pe separatiștii din estul Ucrainei, pe care i-a denumit ‘combatanți ai Novorusiei’, să deschidă un ‘coridor umanitar’ pentru militarii ucraineni aflați în încercuire.

 

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By